Rólam

Az én történetem

Az esküvők világával igazából 2017-ben találkoztam először és magával ragadott mindenestül. Valahogy mindig én irányítottam a csapatot ahol voltunk, nagyon könnyen kommunikálok idegen emberekkel, nagyon hamar megtalálom a közös hangsúlyt mindenkivel…

Mint a legtöbb embernek baráti felkérés volt az első esküvőm, ami nagyon jól sikerült, elememben voltam. Persze a közvetlen kapcsolat mindig nagyon sokat segít, de ez miatt találkozom veletek párokkal többször, hogy kicsit megismerjelek bennetek.

Elvégeztem egy Ceremóniamester tanfolyamot, hogy az alapokat elsajátítsam, felkészült legyek minden lehetséges problémára. Ma már tudom, hogy nem csak a felkészültség, de a jó probléma megoldó képesség is nagyon fontos szerepet játszik egy két váratlan eseménynél.

Szeretem amit csinálok, talán ezért nem érzem igazán munkának, sokkal inkább érzem azt, hogy együtt töltök egy csodás estét szimpatikus emberekkel.
Nagyon fontos nekem a közös szimpátia, mert enélkül nem tudunk együtt csapatban működni.

Szabad időmben rengeteget kutyázok, imádom az állatokat. Ha időm engedi télen snowboardozok, nyáron wakeboardozok. A sport az életem mindennapi részévé vált. Szinte minden sportot kipróbáltam már Spartanrace-től, a vadvízi evezésig.
Szeretem a kihívásokat!
Imádom a Farsangot és a Halloweent 🙂

Bulizzatok TI is velem!

Scroll to Top